2016. augusztus 5., péntek

Egy kis ismertető egy kis én. :).

Sziasztok!!! Igaz, hogy napról napra írom a történetet, de nem nagyon tudtok rólam semmit. Úgy gondoltam, most felfedem magam. :).

Szóval 27 éves vagyok. Egy éve vagyok férjnél és sosem gondoltam, hogy ez ennyire jó lesz, de mégis. Örülök, hogy megtaláltam ŐT!!!Három éve egy általános iskolában dolgozok mint pedagógiai asszisztens. Imádom a munkámat,mert szeretem a gyerekeket is. Nagyon kedvesek és őszinték. Na és mellettük nem érzem azt, hogy 27 éves lennék. Alapból is kicsit bolondos és szétszórt vagyok. Az írás már nagyon régóta megvan mint hobby. Imádom kifejezni az érzéseimet, gondolataimat és ha még ez másnak is tetszik az csak nekem öröm.

Nagyon szeretem a focit. Az első meccs amit láttam egy Real Madrid meccs volt ami még a galaktikus Madridi korban volt Onnantól kezdve pedig jobban kezdem érdeklődni a téma iránt és sokat néztem a különböző csapatokat, bajnokságokat. Amit renderesen próbálok követni az a Spanyol, Olasz és.... sajnos most már (Zlatan miatt) az angolt is.
Persze nem pasi miatt nézzük a focit?? Ez nem minden esetben igaz, hát lányok vagyunk nem igaz??? Én személy szerint azért is szeretem a focit mert én olyan kiabálós drukkolós, ugrálós típus vagyok. A férjem előtt olyan barátaim voltak akik nem szerették a focit. Mindig csodálkoztam pasi és nem szereti?? A férjem pedig azon csodálkozott, hogy ez fordítva hogy lehetséges. Vicces volt. Nem nagyon szeretem a nyálas, romantikus sorozatokat, pedig igazán romantikus alkatnak tartom magam. Egyedül amiét az első résztől kezdve követek az a Grace Klinika. Talán azért szeretem ezt a kórházas sorozatot, mert sajnos egy betegségem miatt eléggé sokat vagyok/voltam kórházba.

Ennek a blognak a részei már 2012/13-ban íródtak és jelenleg a második évadán dolgozok. Szóval mostani részek amiket felrakok már nagyjából megvannak. Persze lehet veletek is előfordult már, hogy az olvasó érdekeit, kívánságait helyezitek előtérbe ezért most én is alakítgatok egy kicsit a történeten. Még sosem találkoztam személyesen egyikőjükkel sem, de AC milan meccsen már voltam és borzalmasan jó érzés volt. Az a tömeg és a hangulat. Imádtam minden percét. :). A két fiú munkásságát is régóta követem és nagyon tehetséges játékosnak tartom mindkettőt. Persze most egy kicsit Zlatan felé húz a szívem. Számomra a férjem után Ő az álom pasi. Sokan nem bírják de én imádom mikor valami olyasmit mondd amivel ő is  tudja, hogy felháborítja az embereket. Biztos vagyok benne, hogy direkt teszi. Remélem Stephan is hasonló karriert ér majd el mint ő. Persze már most sem panaszkodhat szerintem. Lili karaktere már rég a fejembe volt és szerettem volna testet ölteni neki. Az, hogy írok sokkal másabb emberré tett.Azt vettem észre, hogy ha lelkileg bajba vagyok akkor sokkal többet írok mint amikor minden rendben van. Ez mással is így van?? Szeretek olvasni és jó lenne ha a két fiú tudna erről a blogról, de persze maradjunk a realitás talaján nem igaz? :). Örülnék egy könyv kiadásnak is, de mikor valahova fel kell rakni a storyt előtte mindig félek egy kicsit, hogy na most ez milyen véleményt fog kapni? Ezt úgy látom, hogy egyre többen szeretitek olvasni aminek nagyon örülök és remélem továbbiakban is fogjátok a véleményetekkel segíteni a blogom. :).



Remélem továbbra is velem lesztek. és ne felejtsétek álmodozni igenis jó. :). Puszi Andrea. :).

Nincsenek megjegyzések: